Alumni

Ben je afgestudeerd aan de faculteit Exacte Wetenschappen? Dan blijf je als alumnus lid van onze academische gemeenschap. Via het VU Alumni Netwerk kun je in contact blijven met oud-studiegenoten en actief participeren binnen de universiteit. Daarnaast kun je als alumnus deelnemen aan activiteiten die je verder helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Aanbod voor alumni

Loopbaanworkshops, het coachcafé, sporten met korting, onderwijs voor professionals: een greep uit ons aanbod voor alumni.

Blijf betrokken

Als alumnus willen we je graag uitnodigen om te participeren, bijvoorbeeld als mentor, coach of gastspreker bij een college.

Wat doen onze alumni?

Waar komen onze oud-studenten terecht? Laat je inspireren door het verhaal van Rob Oostveen die scheikunde studeerde aan de VU en veelbelovend bankier werd.

Alumni netwerken

Houd contact met andere alumni en de universiteit via alumniverenigingen, studieverenigingen en studentorganisaties.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en interessante activiteiten op de VU, meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief die vier keer per jaar verschijnt.

Contact

Om te zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van onze service, hebben we je gegevens nodig. Ook kun je ons natuurlijk benaderen met vragen en ideeën.