Facultaire introductie nieuwe bèta studenten (bachelor en (pre)master) 2017-2018

28-08-2017

Diverse locaties

Faculteit der Bètawetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam

Aard- en levenswetenschappen, Exacte wetenschappen

Overig

Tijdens deze dagen ontvangen nieuwe studenten van de faculteit der Bètawetenschappen alle benodigde informatie om de studie goed te starten. Gedurende deze introductiedagen is er voorlichting over de studie, campus/organisatie, het gebouw en het onderwijssysteem.

VU Introductiedagen bachelor
De VU Introductiedagen voor bachelorstudenten zijn van woensdag 23 tot en met dinsdag 29 augustus. De bachelorstudenten kunnen zich hier aanmelden.

VU Introductiedagen (pre)master
Het specifieke programma van de (pre)masterintroductiedagen per opleiding kun je hier downloaden. Aanmelden is niet nodig.

Introductie studieverenigingen master
Verschillende studieverenigingen organiseren tijdens de VU Introductiedagen veel extra activiteiten, zodat studenten kennis kunnen maken met de vereniging. Klik hier voor een overzicht van de introductieactiviteiten per studievereniging per (pre)masteropleiding.