Vergeet niet je mailadres te valideren!

Er is een aantal vragen van docenten binnen gekomen bij het Canvasteam rondom het ontvangen van notificaties van Canvas in de mailbox. Om notificaties in je mailbox te ontvangen is het noodzakelijk dat je je mailadres binnen Canvas valideert. Volg hiervoor de volgende stappen:

06-09-2017 | 9:44

1. In het Global Navigation Menu, klik op Account en klik vervolgens op Settings.
2. Indien er een uitroepteken naast je emailadres staat dan is je emailadres nog niet gevalideerd. Klik op dit icoontje en volg de instructies.
3. Er wordt een bevestigingslink naar je emailadres verstuurd. Volg de instructies in deze mail. Controleer eventueel je spamfolder!

Let op: bovenstaande geldt niet voor studenten; hun mailadressen zijn allemaal automatisch gevalideerd.

Vragen?
Het Facultair Canvasteam Bèta VU is uiteraard nog steeds te bereiken via het e-mailadres canvas.beta@vu.nl