Hydrology opnieuw topopleiding in Keuzegids Masters 2019

De masteropleiding Hydrology is één van de zes masterstudies van de VU die het predicaat ‘Topopleiding’ verdienen. Dit blijkt uit de beoordelingen van studenten en onderwijsexperts in de Keuzegids Masters 2019.

05-03-2019 | 8:30

De masters Ondernemingsrecht, Epidemiologie, Cardiovascular research en Hydrology scoren het hoogst. De masteropleiding Cardiovascular research schaart zich hiermee voor het eerst tussen de gevestigde topopleidingen van de VU.

De VU-opleidingen die het predicaat ‘Topopleiding’ verdienen zijn:

Hydrology
De opleidingen in de categorie ‘hydrologie en klimaat’ doen het landelijk goed. De VU is daarvan de topper, met 80 van de 100 punten. De opleidingen zijn volgens de studenten interessant en prima studeerbaar. Dat komt wellicht door de goede begeleiding van de docenten.

Over de Keuzegids
De Keuzegids Masters 2019 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.) om studiekiezers te helpen bij het kiezen van een masteropleiding. Opleidingen worden vergeleken op basis van studentoordelen uit de Nationale Studenten Enquête (NSE) en expertoordelen. Ook zijn er gegevens opgenomen over de grootte, taal en vorm van de opleiding en de kosten. Van de negen ‘brede universiteiten’ staat de VU op de zesde plaats.

Masterdag
Op zaterdag 9 maart vindt de VU Masterdag plaats, hét moment om als bachelorstudent kennis te maken met onze masteropleidingen en de VU campus. Naast de informatierondes is de informatiemarkt de plek om nader te kennis met studenten en docenten. Kijk voor het complete programma op www.vu.nl/masterdag.