Virtuele Open dag Demonstrator Lab 11 december 2020

Wil je de studenten en onderzoekers ontmoeten die baanbrekende innovaties aan het ontwikkelen zijn in het Demonstrator Lab? Wil je in contact komen met innovatieve ideeën die binnenkort wellicht voorlopers in de markt zijn? Ben je op zoek naar mogelijkheden om samen te werken met de volgende generatie academische ondernemers?

27-11-2020 | 14:44

Demonstrator Lab opent zijn (virtuele) deuren op 11 december 2020. Tijdens de open dag heb je de mogelijkheid om kennis te maken met onze projecten, vragen te stellen en, indien geïnteresseerd, samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. Bekijk de video voor een korte impressie.

Wanneer: vrijdag 11 december 2020 | vanaf 15:00 | online

Deelname is gratis. Registratie is vereist.
Meld je hier aan

Over Demonstrator Lab
Demonstrator Lab is een hands-on, risicovrij, ondernemerschapslaboratorium waar ideeën omgezet worden in innovatieve producten en diensten. We bieden een leeromgeving voor studenten en medewerkers. Ons doel is om een ondernemerscultuur te bevorderen in het hoger onderwijs-ecosysteem in Amsterdam en onderzoek gedreven innovatie te stimuleren door haar leden de kans te geven om kosteloos kennis te maken met ondernemerschap. Voor een overzicht van onze projecten kan je terecht op onze projectenpagina.