Verdien bij als ambassadeur voor je opleiding en de VU

Meld je aan voor de ideale bijbaan!

De VU organiseert allerlei voorlichtingsactiviteiten voor studiekiezers. Vind je het leuk om leerlingen te informeren over jouw opleiding tijdens een evenement of tijdens een meeloopdag op de VU? Wil jij ons helpen om bezoekers te ontvangen en wegwijs te maken? Of lijkt je het leuk om informatie te geven op een stand of te helpen met de op- en afbouw van een evenement? Of wil je presentaties geven tijdens voorlichtingsavonden op scholen in de regio? Meld je dan aan als VU ambassadeur!

Hoe werkt het?
In het aanmeldformulier kun jij aangeven in welk soort werkzaamheden jij geïnteresseerd bent. Op deze manier heb jij volledige controle over welk werk je doet en hoeveel uur je wilt werken. Zodra we een evenement organiseren of een geïnteresseerde studiekiezer hebben die wil meelopen, sturen we je een e-mail. Als jij aangeeft beschikbaar te zijn, krijg je alle input om je voor te bereiden op de werkzaamheden.  LET OP: vergeet niet aan te vinken in het formulier dat je opleidingsspecifieke werkzaamheden/voorlichtingen wilt verrichten als je graag studiekiezers wilt voorlichten over jóuw opleiding.

Salaris
Je vergoeding is 8,50 euro per uur. Ben je 22 jaar of ouder dan ligt de vergoeding op 9,95 euro per uur. Ook worden je reiskosten vergoed als je met het openbaar vervoer reist. Als je naar een externe locatie gaat dan wordt ook je reistijd vergoed (gerekend vanaf de VU en tot 1,5 uur per enkele reis), zoals tijdens een scholenvoorlichting.

Wat wij bieden

  • Een flexibele baan waarin jij zelf je uren kunt bepalen
  • Een plek in een enthousiast studententeam
  • Een salaris van €8,50 per uur of hoger (afhankelijk van je leeftijd)
  • Reiskostenvergoeding als je met OV reist en reistijdvergoeding

Wat wij vragen

  • Je studeert aan de VU
  • Je vindt het leuk om studiekiezers te informeren over je studie en de VU 
  • Je bent communicatief vaardig 
  • Je hebt een proactieve werkhouding en bent enthousiast en betrokken
  • Je bent minimaal 5 keer per studiejaar inzetbaar


Herken je je in meerdere van bovenstaande kenmerken en wil je aan de slag als ambassadeur? Meld je dan gelijk aan via het aanmeldformulier. Bij voorkeur vóór 21 september, maar we staan het hele jaar open voor enthousiaste studenten die ambassadeur willen worden voor hun opleiding en voor de VU. LET OP: vergeet niet aan te vinken in het formulier dat je opleidingsspecifieke werkzaamheden/voorlichtingen wilt verrichten als je graag studiekiezers wilt voorlichten over jóuw opleiding.