Premaster Artificial Intelligence

artificial-intelligence 

De premaster Artificial Intelligence (AI) is bedoeld voor studenten met een universitaire of HBO opleiding in een aan AI gerelateerde richting die niet direct toegang geeft tot de Master AI. Dit kan uiteenlopen van een meer technische informatica gerelateerde opleiding tot een opleiding in het gezondheidsdomein. Na afronding van de premaster, kun je instromen in de Master AI. Per individuele student wordt een vakkenpakket samengesteld van maximaal 30 ECTS. Het vakkenpakket is afhankelijk van de deficiënties die weggewerkt moeten worden.

De premaster dien je in één collegejaar af te ronden. Het is dan ook niet mogelijk om je her in te schrijven voor de premaster. Algemene informatie over het volgen van de premaster, kun je hier vinden. Wees er van bewust dat de Bètafaculteit géén 'premaster assessment' verplicht stelt.

TOELATING

De premaster Artificial Intelligence is bedoeld voor studenten met een universitaire of HBO opleiding in een aan AI gerelateerde richting. Indien je interesse hebt in het volgen van de premaster AI, dien je jezelf voor deze premaster aan te melden via Studielink.

Daarna dien je contact op te nemen met de mastercoordinator van Artificial Intelligence, dr. Jakub Tomczak: j.m.tomczak@vu.nl. Vergeet daarbij niet jouw cijferlijst en CV bij te voegen. Aan de hand daarvan zal namelijk bepaald worden of je kan worden toegelaten tot de premaster.

Indien je algemene vragen hebt over de premaster kun je contact opnemen met het Onderwijsbureau: toelating.beta@vu.nl. De deadline voor aanmelding is 1 juni.

CONTACT

Indien je vragen hebt over de premaster Artificial Intelligence, neem dan contact op met het Onderwijsbureau van de Bètafaculteit: toelating.beta@vu.nl.