Premaster Computer Science

computerscience 

De premaster Computer Science is bedoeld voor studenten met een HBO opleiding, in de richting van Informatica. Na afronding van de premaster, kun je instromen in de master Computer Science. Per individuele student wordt een vakkenpakket samengesteld. Het vakkenpakket is afhankelijk van de deficiënties die weggewerkt moeten worden.

De premaster dien je in één collegejaar af te ronden. Het is dan ook niet mogelijk om je her in te schrijven voor de premaster.

Algemene informatie over het volgen van de premaster, kan hier gevonden worden. Wees er van bewust dat de Bètafaculteit géén 'premaster asessement' verplicht stelt.

Toelating

De premaster Computer Science is bedoeld voor studenten met HBO opleiding in de richitng van Informatica.

Indien je interesse hebt in het volgen van de premaster Computer Science, dien je jezelf voor deze premaster aan te melden via Studielink.
Daarna dien je contact op te nemen met de studieadviseur van Computer Science: dr. N. Silvis-Cividjan (n.silvis-cividjian@vu.nl). Vergeet daarbij niet jouw cijferlijst en CV bij te voegen. Aan de hand daarvan zal namelijk bepaald worden of je kan worden toegelaten tot de premaster.

Indien je algemene vragen hebt over de premaster kun je contact opnemen met het Onderwijsbureau: toelating.beta@vu.nl

Contact

Indien je vragen hebt over de premaster Computer Science, neem dan contact op met het Onderwijsbureau van de Bètafaculteit (toelating.beta@vu.nl).