Premaster Computer Science

Premaster Computer Science 

De premaster Computer Science is bedoeld voor studenten met een universitaire of HBO opleiding in een aan Informatica gerelateerde richting. Na afronding van de premaster, kun je instromen in de master Computer Science. Per individuele student wordt een vakkenpakket samengesteld. Het vakkenpakket is afhankelijk van de deficiënties die weggewerkt moeten worden.

De premaster dien je in één collegejaar af te ronden. Het is dan ook niet mogelijk om je hier in te schrijven voor de premaster.

Algemene informatie over het volgen van de premaster, kun je hier vinden. Wees er van bewust dat de Bètafaculteit géén 'premaster assessment' verplicht stelt.

Toelating

De premaster Computer Science is bedoeld voor studenten met een universitaire of HBO opleiding in een aan Informatica gerelateerde richting. Voor HBO-studenten geldt de instroomeis dat het gemiddelde cijfer bij hun opleiding tenminste een 7,5 is.

Indien je interesse hebt in het volgen van de premaster Computer Science, dien je jezelf voor deze premaster aan te melden via Studielink. 

Daarna dien je contact op te nemen met de studieadviseur van Computer Science, dr. N. Silvis-Cividjan: n.silvis-cividjian@vu.nl. Vergeet daarbij niet jouw cijferlijst en CV bij te voegen. Aan de hand daarvan zal namelijk bepaald worden of je kan worden toegelaten tot de premaster.

Indien je algemene vragen hebt over de premaster kun je contact opnemen met het Onderwijsbureau: toelating.beta@vu.nl. De deadline voor aanmelding is 1 juni.

Contact

Indien je vragen hebt over de premaster Computer Science, neem dan contact op met het Onderwijsbureau van de Bètafaculteit: toelating.beta@vu.nl.