Premaster Information Sciences

Premaster Information Sciences 

De premaster Information Science is bedoeld voor studenten met een universitaire of HBO opleiding in een aan Informatiekunde gerelateerde richting. Na afronding van de premaster, kun je instromen in de master Information Science. Per individuele student wordt een vakkenpakket van maximaal 30 ECTS samengesteld. Het vakkenpakket is afhankelijk van de deficiënties die weggewerkt moeten worden.

De premaster dien je in één collegejaar af te ronden. Het is dan ook niet mogelijk om je hier in te schrijven voor de premaster.

Algemene informatie over het volgen van de premaster, kun je hier vinden. Wees er van bewust dat de Bètafaculteit géén 'premaster assessment' verplicht stelt.

Toelating

De premaster Information Science is bedoeld voor studenten met een universitaire of HBO opleiding in een aan Informatiekunde gerelateerde richting.

Indien je interesse hebt in het volgen van de premaster Information Science, dien je jezelf voor deze premaster aan te melden via Studielink. Vervolgens rond je je aanmelding af in VUnet. Zodra je aanmelding in VUnet voltooid is, zal de toelatingscommissie beoordelen of je toegelaten kunt worden tot de premaster. De deadline voor aanmelding is 1 juni.

Indien je vragen hebt over de premaster of over de toelatingseisen, dan kun je contact opnemen met de studieadviseur via studyadvice.cs.beta@vu.nl. Vergeet daarbij niet je cijferlijst en CV mee te sturen.

Contact

Indien je algemene vragen hebt over de premaster Information Science, kun je contact opnemen met de toelatingscommissie de Bètafaculteit: toelating.beta@vu.nl.