Premaster Information Sciences

Premaster Information Sciences 

De premaster Information Science is bedoeld voor studenten met een universitaire of HBO opleiding in een aan Informatiekunde gerelateerde richting. Na afronding van de premaster, kun je instromen in de master Information Science. Per individuele student wordt een vakkenpakket van maximaal 30 ECTS samengesteld. Het vakkenpakket is afhankelijk van de deficiënties die weggewerkt moeten worden.

De premaster dien je in één collegejaar af te ronden. Het is dan ook niet mogelijk om je hier in te schrijven voor de premaster.

Algemene informatie over het volgen van de premaster, kun je hier vinden. Wees er van bewust dat de Bètafaculteit géén 'premaster assessment' verplicht stelt.

Toelating

De premaster Information Science is bedoeld voor studenten met een universitaire of HBO opleiding in een aan Informatiekunde gerelateerde richting.

Indien je interesse hebt in het volgen van de premaster Information Science, dien je jezelf voor deze premaster aan te melden via Studielink.

Daarna dien je contact op te nemen met de opleidinscoördinator van Information Science, dr. S. Lusini s.lusini@vu.nl. Vergeet daarbij niet jouw cijferlijst en CV bij te voegen. Aan de hand daarvan zal namelijk bepaald worden of je kan worden toegelaten tot de premaster. De deadline voor aanmelding is 1 juni.

Contact

Indien je algemene vragen hebt over de premaster Information Science, kun je contact opnemen met de toelatingscommissie de Bètafaculteit: toelating.beta@vu.nl.