Relatics, Ridderkerk

Relatics biedt diverse leuke en en uitdagende opdrachten in een ondernemende sfeer

Opdrachtomschrijving:
Behoor jij tot een van de besten uit je klas/jaar en zoek je een uitdagende opdracht, dan nodigen we je van harte uit voor een gesprek. In zo'n kennismakingsgesprek zullen we kijken of we in overleg een mooie opdracht kunnen definiëren. Wij hebben zelf een aantal leuke ideeën maar als je zelf een idee hebt is dat natuurlijk extra leuk. Je komt terecht bij het ontwikkelteam van Relatics en je krijgt een begeleider waarmee je regelmatig een gesprek voert over de voortgang. Je begeleider geeft daarnaast tips/adviespunten op onderwerpen waar je tegenaan loopt. Je kunt natuurlijk ook altijd op de hulp rekenen van mede ontwikkelaars.

Vanwege onze praktische insteek zullen de resultaten van jouw opdracht direct voor duizenden gebruikers ingezet worden.

Vereisten / Profiel:
Wij hebben een innovatieve webapplicatie (zowel desktop als mobiele ondersteuning) gebouwd op het MVC-framework, code in C# en een SQL Database. We ontwikkelen middels de SCRUM methodiek.
Het is niet noodzakelijk dat je deze technieken al kent, maar dat je dingen wel snel oppikt. Je draait bij Relatics als volwaardig mee (ontwerpdiscussies, uitjes, borrels, kerstpaketten) en je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen.

Bedrijf:
Relatics is een snelgroeiende (meermaals genomineerd voor snelst groeiende technologiebedrijf in de Benelux) en professionele organisatie, gevestigd in Ridderkerk. Het bedrijf ontwikkelt en implementeert met zo'n 25 medewerkers het softwarepakket Relatics en omdat iedereen de focus op hetzelfde product heeft (development, consultants, sales, marketing) heerst er een ondernemende sfeer bij ons op kantoor. Wij geven zelf ook trainingen voor klanten hoe ze ons product kunnen gebruiken. Nieuwe medewerkers en ook stagiars/afstudeerders bieden we direct de gelegenheid om deze training bij te wonen en ook een certificaat van deelname te behalen.

Relatics wordt o.a. ingezet bij enkele multinationals, diverse overheidsinstanties en projectcombinaties. Meer referenties kan je vinden op www.relatics.com

Vergoeding: 500 euro per maand

Contactpersoon:
Ivo Vollebregt
Relatics B.V.
Ridderpoort 42
2984 BG Ridderkerk
+31 180 413 047
ivovollebregt@relatics.com
www.relatics.com