SNS REAAL, Utrecht

Afstudeerstage en duale werkplek

Organisatie:
SNS REAAL is een Nederlandse dienstverlener op het gebied van verzekeren en bankieren. De ambitie is de favoriete financiële retailspecialist te zijn voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf in Nederland. SNS Bank en REAAL Verzekeringen zijn de hoofdmerken. Daarnaast heeft SNS REAAL merken die zich richten op nichemarkten, zoals ASN Bank, BLG Hypotheken, SNS Regiobank, Zwitserleven en Proteq.

De afdeling Modelbouw ontwerpt en implementeert risico- en waarderingsmodellen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De medewerkers hebben kennis en ervaring op het gebied van kwantitatieve modellering, ontwerp en automatisering, risicomanagement, het Basel II/III akkoord en Solvency II.

De afdeling Modelbouw is een krachtig en hecht team waar concrete resultaten geboekt en gevierd worden. Hierbij staan plezier in het werk, persoonlijke groei en teamgroei hoog in het vaandel.


Interesse?
Heb je interesse in een afstudeerstage of een tijdelijke werkplek als werkstudent bij SNS REAAL? Stuur een motivatiebrief met CV aan Sandra Muijs.

Studierichting: BA, Mathematics, SFM