Stabiplan, Bodegraven

Diverse afstudeeropdrachten

Organisatie:
Stabiplan ontwikkelt CAD-software (StabiCAD 8) voor de installatiebranche. In Nederland zijn we marktleider; daarnaast zijn we internationaal actief in diverse landen. Op de afdeling development werken zo’n 40 professionals aan de continue verbetering van onze software.

Opdrachten:
Stabiplan BV heeft op de afdeling Software Ontwikkeling verschillende stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar op WO-niveau. Afhankelijk van je opleiding, kennis en interesse vullen we een stage- of afstudeeropdracht in. Regelmatig krijgen studenten na hun studie een baan bij Stabiplan!

Op onze website vind je een overzicht met op dit moment openstaande opdrachten op de afdeling Software Ontwikkeling. Andere onderwerpen zijn altijd bespreekbaar. Neem in ieder geval contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen we bepalen wat jij en Stabiplan elkaar te bieden hebben.

Studierichting: BMI, CS, IS (eventueel AI en Math)

Sollicitatieprocedure:
Neem voor opdrachten op het gebied van Informatica contact op met Gijs Willem Sloof (algemeen directeur). Hij is bereikbaar via het algemeen nummer (0172) 65 02 65. Ook kan je een email sturen naar jobs@stabiplan.nl.

Adresgegevens:
Stabiplan BV
Sloep 1
Postbus 128
2410 AC Bodegraven
T (0172) 65 02 65