Afstuderen bij Info Support

Binnen Info Support zijn er volop afstudeermogelijkheden voor Informatica studenten.

Wie zijn wij?
Info Support BV bestaat ruim 26 jaar en legt zich toe op een solide en innovatieve IT-dienstverlening. Ons dienstenpakket omvat Training, Professional Development, Business Intelligence, Life Cycle Management en Hosting. Vanuit diverse business units bedemptyienen we de markt. Onder de klanten van Info Support bevinden zich de Top 500 bedrijven in Nederland en België, waaronder verzekeraars, banken, industriële organisaties en overheidsinstellingen.

Bij Info Support BV werken meer dan 300 medewerkers. We vinden het van belang dat onze medewerkers IT weten te combineren met de vraagstukken van onze klanten. Hiernaast is erg belangrijk dat zij zich continu willen en kunnen ontwikkelen binnen hun vakgebied en van de nieuwste technologieën op de hoogte blijven. Alleen dan kunnen we ons doel bereiken: onze klanten helpen succesvol te zijn door ze een excellente, hoogwaardige IT-dienstverlening aan te bieden.

Ga voor de beste afstudeeropdracht!
Ben je op zoek naar een boeiend afstudeeronderzoek op het gebied van .NET, Java, BI/DWH, Testing, Systeemintegratie, Functioneel ontwerp, Mobile Development of Applicatie Infrastructuur? Dan ben je bij Info Support aan het goede adres!

In overleg met jou maken we je onderzoek zo uitdagend mogelijk. Door onze partnerships met onder meer Microsoft en IBM krijg je bij ons de kans om met de nieuwste technologieën te werken. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om al tijdens het afstuderen verschillende cursussen te volgen bij ons Kenniscentrum. Met deze cursussen kun je gegarandeerd je afstudeeronderzoek tot een goed einde brengen.

Mogelijk afstudeeronderzoeken kun je terug vinden in dit document.

Wat kan je van ons verwachten?
Info Support is voor het 14e jaar uitgeroepen tot Top ICT Employer. Wij scoren prima op zaken als primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, werksfeer en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we tijdens het afstuderen uitstekende begeleiding. Ieder jaar studeren er zo’n 30 studenten bij ons af. Daardoor is het niet alleen gezellig, maar zeker ook heel leerzaam doordat je van elkaar leert. Bij Info Support word je omringd door talentvolle IT’ers die altijd bereid zijn om je te helpen!

Naast een prettige en professionele werkomgeving hebben we ook een prima pakket met afstudeervoorwaarden voor jou samengesteld.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen een vastgesteld budget van 1000 Euro per maand kun jij de keus maken uit:
- een vergoeding
- een leaseauto
- een laptop
- een smartphone
- woonruimte

En…
opbouw van 2 vakantiedagen per maand;
een uitgebreid trainingsaanbod binnen ons eigen Kenniscentrum;
uitzicht op een vaste baan;
een professionele en informele werkomgeving.

Meer weten? Solliciteren?

Heb je vragen of wil je meer weten over Info Support en de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op. Je kunt contact opnemen met Barbara Engel, adviseur Werving & Selectie, via het telefoonnummer 06 - 526 713 71 of per e-mail barbarae@infosupport.com.

Voor meer informatie over ons bedrijf kun je ook terecht op onze website www.infosupport.com en www.infosupportafstuderen.nl.