Avanade Netherlands BV, Almere

Organisatie:
Avanade biedt zakelijke technologiediensten die inzicht, innovatie en expertise van Microsoft-technologieën met elkaar verbinden. Hiermee helpt de organisatie klanten om de gewenste resultaten te behalen. Avanade’s diensten en oplossingen verbeteren performance, productiviteit en verkoop bij organisaties in iedere markt. De organisatie biedt Microsoft-expertise via een wereldwijd netwerk van consultants. Daarnaast heeft Avanade de juiste mix van onshore, offshore en nearshore vaardigheden, zodat het bedrijf de juiste resultaten sneller, tegen lagere kosten en met minder risico kan aanbieden. Avanade is in 2000 opgericht door Accenture en Microsoft Corporation. Er werken ruim 21.000 professionals voor Avanade in meer dan 26 landen wereldwijd en in Nederland zijn wij 370 collega’s groot.

Daarom Avanade!
• Je werkt aan uitdagende en innovatieve projecten bij grote (inter)nationale klanten.
• Je ontwikkelt je expertise binnen een wereldwijd netwerk van Microsoftexperts.
• Je hebt toegang tot de zakelijke en branche-expertise van Accenture, een van de grootste en meest succesvolle consultancybureaus ter wereld.
• Jaarlijks krijg je 15 trainingsdagen voor de ontwikkeling van je carrière.
• Je bent onderdeel van een snelgroeiende organisatie met een eigen cultuur, waarin teamwork voorop staat.
• Je gaat aan de slag met de nieuwste Microsoft-technologieën, lang voordat ze beschikbaar zijn voor het grote publiek.

Jouw trainingsplan en carrière
Ons trainingsprogramma houdt jouw kennis up-to-date. Je kunt diverse certificeringen behalen die Avanade voor je financiert. Zo zorgen we ervoor dat je voorop blijft lopen in technologische ontwikkelingen.

Onze focus op Microsoft-technologie zorgt ervoor dat jij je expertise razendsnel kunt ontwikkelen, uitbreiden en verdiepen. Jouw carrièremanager en mentor helpen je je carrière vorm te geven en begeleiden je bij je groei op korte en lange termijn.

Work hard & Enjoy!Naast werken, vinden we het belangrijk dat je voldoende tijd hebt om te ontspannen! Zo heb je ruimte om werk en privé te combineren door te werken waar en wanneer het jou uitkomt. Uiteraard houd je hierbij rekening met de wensen van de klant.

Ons uitje is het jaarlijkse hoogtepunt! Een weekend lang geniet je samen met je partner en collega’s van het echte Avanade gevoel! Een super sfeer die je niet wilt missen! Daarnaast kun je netwerken met je collega’s bij de clubmeetings, word je bijgepraat tijdens focusavonden en kunnen de echte diehards een weekend lang gamen tijdens AvaLAN.

Opdrachten:
 
Bij Avanade kan je aan interessante en leerzame stageopdrachten werken. Je kan denken aan uitdagende ontwikkel- en onderzoeksopdrachten voor o.a. Business Intelligence, Windows Phone, SharePoint en Windows Azure. Eigen initiatief of ideeën voor een opdracht waarderen wij ook zeker! Bij Avanade krijg je zowel een technische begeleider als een algemene begeleider. Onze stagevergoeding voor Master studenten bedraagt 600 euro per maand. Mogelijke stageopdrachten hebben we verzameld in het document stage- en afstudeeropdrachten 14/15.

Jij:

• Bent een ambitieuze en talentvolle student.
• Ziet Microsoft als technologie als uitdaging.
• Hebt een passie voor technologie.
• Hebt bij voorkeur reeds enige ervaring opgedaan met het programmeren in C#.
• Wil je ontwikkelen tot een echte developer en wil je stage graag in een professionele omgeving doen met uitzicht op een eventuele baan voor na je afstuderen.

Sollicitatieprocedure:

Voor informatie over opdrachten, stage of werk kan je contact met ons opnemen. Je kunt ook direct jouw CV naar Duygu Ciftci mailen. Geef hierbij aan waar jouw interesse naar uitgaat. Na ontvangst van jouw email nemen we telefonisch contact met je op om kennis te maken.

Contactgegevens:
Avanade Netherlands BV, Duygu Ciftci
nl.recruitment@avanade.com
Telefoon: +31 (0)6 2938 9190
Versterkerstraat 6
1322 AP Almere
Telefoon: +31 (0)36 - 5475107