NCIM groep, Leidschendam

Afstudeerstage AI, BA, CS, IS, Mathematics

Organisatie: 
NCIM-Groep is gespecialiseerd in het detacheren van goed opgeleide professionals voor met name software ontwikkeling in technische omgevingen. We werken vanuit twee vestigingen in Nederland: Leidschendam en Eindhoven. Verder hebben wij nog vestigingen in België, Amerika en Engeland.
Een passie voor technologie: dat is wat iedere medewerker bij NCIM-Groep heeft. Wij zijn allemaal (begonnen als) software engineer en daar zijn we trots op!

Het gehele jaar door zijn wij op zoek naar nieuw talent! Wij zijn goed opgeleid: daarom zoeken wij voor onze afstudeeropdrachten studenten met een studie in de richting van o.a. (technische) Informatica, Kunstmatige Intelligentie, Natuurkunde of Wiskunde. Wij vinden het belangrijk dat wanneer je bij ons werkt, je je ook verder blijft ontwikkelen. Tijdens de afstudeerperiode kan je daar alvast van mee profiteren: je kunt een certificaat behalen voor bijvoorbeeld Java of Microsoft.
Wij zijn een middelgroot bedrijf met een platte organisatie. Wij kennen elkaar. Het management en de Principal Consultants zijn uit de eigen geledingen gerekruteerd en ontwikkeld. Dat betekent goede perspectieven voor de medewerkers en afstudeerders van NCIM Groep!

Wij bieden het hele jaar door uitdagende afstudeeropdrachten aan en natuurlijk kun jij als starter je carrière bij ons beginnen als Software Engineer! Als afstudeerder ben jij al volledig onderdeel van NCIM Groep, dat betekent: een goede vergoeding, mogelijkheid tot het behalen van certificaten, deelname aan special interest groups en een auto van de zaak!

Kijk op onze website http://www.werkenbijncim.nl of neem contact op met onze Recruiter, Debby Voordenhout op 06-51123131 of via d.voordenhout@ncim.nl

Afstudeeropdrachten: