Wehkamp, Zwolle

Wil je stage lopen bij HET online warenhuis van Nederland? Dat kan!


We bieden geregeld interessante stage- en afstudeerplaatsen aan voor leergierige en enthousiaste studenten op onze afdelingen Marketing, Creatie, Design, HR, ICT, Finance, Fashion, Living & Hardware. 

Voor de afdelingen Lacent en Marketing Intelligence zoeken wij naar studenten met het profiel bedrijfskunde, bedrijfseconomie, marketing en (toegepaste) wiskunde om bijvoorbeeld Financiële voorspelmodellen te maken (Lacent) en analyse en modellen van klantgedrag (Marketing Intelligence). 

Op basis van het interessegebied van de student en de actuele vraagstukken zal een afstudeeropdracht samengesteld worden.

Functie eisen
Online winkelen wordt wereldwijd steeds populairder. We zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe, jonge talenten die ons bedrijf iets extra’s kunnen bieden. Kernwoorden hierbij zijn Nieuwsgierig, Enthousiast, Creatief, Leergierig en Zelfstandig. Herken je jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanbod
Veel leren in een interessante omgeving.
Geef in je sollicitatie goed aan wat voor een stageplek je zoekt. Dat maakt het voor ons makkelijker om met de afdelingen te kijken naar de juiste stageplaats.
Stagevergoeding € 375,- bruto per maand op basis van 38 uur.

Extra informatie
Ben je enthousiast of heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met onze afdeling HR via 038-4973306 of vacature@wehkamp.nl.